Uppgifter: Bayern München förbereder bud för London-stjärnorna

Uppgifter Bayern München förbereder bud för London-stjärnorna

De tyska jättarna ger sig in i leken

Bundesliga-giganterna Bayern München rapporteras vara beredda att ge sig in i jakten på Arsenals eftertraktade anfallare Alexis Sanchez, därtill vill de åt Londonrivalerna Tottenhams högerback Kyle Walker.

Bayern München är mer eller mindre klara som vinnare av den tyska högstaligan, Bundesliga, för ännu ett år, och det kommer inte som någon överraskning för någon. De lyckades dessvärre inte ta sig vidare till Champions Leagues semifinaler, där de åkte ut mot Real Madrid. Nu ligger fokuset på sommarens transferfönster och vad de kan göra för att ytterligare förstärka sin position i den europeiska toppfotbollen.

Uppgifter till Goal skriver att de tyska jättarna skall ha visat intresse för Arsenals Alexis Sanchez och att de skall vara beredda på att lägga ett bud på den chilenske anfallaren. Sanchez har ännu inte skrivit på något nytt kontrakt med Arsenal, och hans nuvarande kommer att gå ut om ett år, vilket gör en flytt till sommaren väldigt trolig. Bayern kommer dock att behöva kämpa med flertalet andra toppklubbar i Europa för anfallarens signatur, däribland Paris Saint-Germain, Manchester City, Chelsea, Inter och Atlético Madrid.

Bayern uppges därtill intressera sig för Arsenals London-rivaler, Tottenham, och deras högerback Kyle Walker. Den engelske landslagsmannen sägs vara av intresse för tyskarna och har gjort en stark säsong som vanligt, vilket har fått Bayern att överväga ett bud för stjärnförsvararen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply