Uppgifter: Batshuayi kan lämna för Sevilla

bet365

Sevilla kan hämta in Batshuayi i januari

Den spanska klubben letar efter förstärkning till anfallslinjen under det pågående transferfönstret. Nu har man riktat blickarna mot Chelseas belgiske stjärna Michy Batshuayi.

Sevilla har under de senaste säsongerna varit att räkna med när det kommer till toppen av La Liga. Man har tagit fjärdeplatsen bakom Atlético MadridBarcelona och Real Madrid och i Europaspelet har man gått bra i både Champions League och Europa League. Säsongen 2017/2018 har dock inte varit lika bra och man ligger för närvarande på sjätte plats i ligatabellen. i CL har man lottats mot Manchester United och nu letar man efter förstärkning när det kommer till anfallet.

Enligt tidningar i både Spanien och England vill andalusierna fiska i Chelsea, närmare bestämt efter Michy Batshuayi. Belgaren har fått sparsamt med speltid på Stamford Bridge under det senaste halvåret och nu kan nästa destination vara Ramón Sánchez Pizjuán.

Uppgifter Batshuayi kan lämna för Sevilla

Förnekar inte intresse

Varken Sevilla eller Chelsea har bekräftat att en låneaffär är på gång, men i Sevilla stänger man inte dörren för 24-åringen. Under en presskonferens på lördagen fick lagets tränare Vincenzo Montella frågan om intresse för anfallaren, och italienaren stängde inte dörren.

– Det får ni fråga sportchefen Oscar Arias om, sa Montella med ett leende på läpparna.

SE ÄVEN: Antonio Conte kan lämna Chelsea

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply