Uppgifter: Barcelona steppar upp i jakten på Marcus Rashford

Uppgifter: Barcelona steppar upp i jakten på Marcus Rashford

Rashford till FC Barcelona?

Spelaren som endast har ett år kvar på sitt kontrakt jagas av flera storklubbar. Bland annat FC Barcelona som nu lägger i en högre växel för att få till en affär.

Manchester Uniteds anfallare är ett hett namn hos flera av Europas största klubbar. Engelsmannen har endast ett år kvar på sitt kontrakt med Manchester United och förväntar sig en bra lönehöjning om han stannat flera säsonger till på Old Trafford. Det mesta tyder på att Rashford tillslut kommer att skriva på ett nytt kontrakt med The Red Devils, detta samtidigt som flera andra storklubbar är ute efter spelarens underskrift.

Flera klubbar har tidigare kopplats ihop med Rashford, bland annat Paris Saint-Germain men nu skriver spansk press att FC Barcelona kommer ta ett krafttag för att knyta till sig 21-åringen under sommarens transferfönster. Det är tidningen Diario SPORT som skriver att Barcelona meddelat Manchester United att man är väldigt intresserade av att värva den engelsk landslagsanfallaren inom de kommande månaderna.

Prislappen för Marcus Rashford kommer landa på drygt 100 miljoner euro enligt tidningen. Rashfords nuvarande kontrakt går ut efter säsongen med option på ytterligare ett är.

SE ÄVEN: Uppgifter: Manchester United nära sommarens första värvning

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply