Uppgifter: Barcelona siktar in sig på Rabiot

Uppgifter: Barcelona siktar in sig på Rabiot

Rabiot på FC Barcelonas radar

Den franske mittfältaren kan ha gjort sin sista match i Paris Saint-Germain. Detta då Barcelona ska vara villiga att värva Rabiot under sommarens transferfönster.

FC Barcelona har länge varit på jakt efter en mittfältare. Man har kopplats ihop med flera namn under det senaste åren men det som det ryktats starkast om är Adrien Rabiot. Mittfältaren sägs inte vara speciellt nöjd med situationen i Paris Saint-Germain och nu kan en flytt till Camp Nou bli av. Enligt spansk press ska Barcelona nämligen ha varit i möte med PSG-presidenten och är nu optimistiska om en värvning av Rabiot.

Det är tidningen Mundo Deportivo som kommer med uppgifter om att de båda klubbarna ska ha träffats under gårdagen på Luzhniki-stadion för att hålla ett möte med Nasser Al-Khelaifi. Barcelonas klubbledning ska tidigare ha kontaktat den franska huvudstadsklubben för en affär om Rabiot och nu ser det hela ut att närma sig en överenskommelse.

SE ÄVEN: PSG-stjärnornas löner – spelare för spelare

Rabiot situation på Parc des Princes är inte den bästa. Relationen med sportchefen Antero Henrique sägs inte vara speciellt bra och nu hoppas spelaren på att en övergång skulle vara möjlig att lösa trots den svaga relationen mellan de båda.

En flytt för Rabiot till FC Barcelona sägs kunna att stiga upp till 60 miljoner euro för mittfältaren. För närvarande har Rabiot kontrakt med Ligue 1-klubben till och med sommaren 2019.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply