Uppgifter: Barcelona siktar in sig på mittbacksduo

Uppgifter: Barcelona siktar in sig på mittbacksduo

Barcelona vill värva mittbackar

Enligt Barcelonabaserade tidningar vill FC Barcelona förstärka försvaret och har riktat in sig på två namn att hämta in. Detta då man vill ha ersättare till Gerrard Pique och Samuel Umtiti.

Barcelona har under de senaste åren haft ett väldigt bra anfall. Med namn som Leo Messi, Luis Súarez och Neymar har man varit ett av de farligaste lagen när det kommer till offensiven. Den defensiva delen har dock inte varit lika övertygande då man haft svårt att ersätta Carles Puyol. Nu har man dock hittat en ersättare i Samuel Umtiti och enligt spanska tidningar vill man nu förstärka mittförsvaret ytterligare.

Uppgifter- Barcelona siktar in sig på mittbacksduo

Enligt de Barcelonabaserade tidningarna Diario SPORT och Mundo Deportivo har Barcelona riktat blickarna mot Clement Lenglet (Sevilla) och Mathis de Ligt och ska vara väldigt intresserade av att förstärka med ett av namnen. Diario SPORT menar att det är Lenglet som är den utvalde spelaren som man vill satsa på. Mundo Deportivo skriver dock att det är holländske Ligt som är prioritet för Barcelona. Den sistnämnde ska även kunna spela som mittfältare, något som ger laget en extra möjlighet.

De båda spelarna sitter på kontrakt till och med sommaren 2021 och Lenglet har en utköpsklausul på 30 miljoner euro. Hur mycket Ligt skulle komma att kosta är oklart.

Sedan tidigare har Barcelona en köpoption på colombianen Yerry Mina från Palmeiras. Detta på nio miljoner euro.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Barcelona-stjärnorna 2017/2018

Uppgifter- Barcelona siktar in sig på mittbacksduo

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply