Uppgifter: Barcelona sänker inte prislappen för Dembélé

Uppgifter: Barcelona sänker inte prislappen för Dembélé

Dembélé ser ut att stanna i Barcelona

Efter att spelaren under den senaste tiden kommit försent och inte uppfört sig exemplariskt i FC Barcelona pratades det om en potentiell flytt. Nu skriver spansk press att Barcelona inte tänker sänka spelarens prislapp.

När FC Barcelona köpte loss Ousmane Dembélé sommar 2017 betalade man närmare 105 miljoner euro för spelarens tjänster. Man hade då förhoppningar att spelaren skulle explodera direkt och ta en plats i startelvan. Så är dock inte fallet då Dembélé både dragits med skador samt inte skött sig på bästa sätt. Dembélé ska vid flera tillfällen ha kommit försent till lagets träningar samtidigt som hans attityd inte ska ha varit den bästa. Det hela har skapat rykten om att 21-åringen kunde vara på väg att lämna Barcelona. Nu skriver dock spansk press att Barcelona inte tänker sänka prislappen vid en försäljning av anfallaren.

Det är Mundo Deportivo som rapporterar att trots flertalet problem kommer Barca inte att sänka prislappen. Klubben refererar fortfarande till utköpsklausulen på 400 miljoner euro samtidigt som man inte ska vara beredda om att förhandla om priset. Klubbar som Arsenal, Chelsea och Paris Saint-Germain ska ha varit väldigt intressaerade av att köpa loss spelaren för runt 140 miljoner euro. När Barcelona nu pekar på utköpsklausul tyder nästan allt på att det inte kommer bli någon flytt för Dembélé under ett tag framöver.

Spelarens kontrakt med Barcelona sträcker sig till och med sommaren 2023.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Barcelonas stjärnor

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply