Uppgifter: Barcelona redo att buda över en miljard på Marcus Rashford

Uppgifter: Barca reda att buda 1 miljard på United - stjärnan

Barcelona vill enligt Daily Mirror värva Manchester United-stjärnan Marcus Rashford för 100 miljoner pund denna sommaren.

Barca slog United i Champions Leagues första möte med 0 – 1 på Old Trafford. Nu ska de alltså vara ute efter en av Uniteds största stjärnor. De har riktat in sig på Rashford som sitt huvudmål under sommaren och ska alltså vara beredda att punga ut med 100 miljoner pund för en av Englands mest lovande spelare för framtiden. 

Inte signerat nytt kontrakt

United ska enligt uppgifter ha lagt fram ett kontraktsavtal värt ca. 3 miljoner kronor i veckan för att få 21-åringen att stanna i sin barndomsklubb men ännu är inget avtal tecknat. United som nyligen skrivit permanent avtal med Ole Gunnar Solskjaer ska vilja komma överens med Rashford så snabbt som möjligt. Samtidigt ska Barcelona ha pengar att spendera i sommar om de går igenom med att sälja storstjärnan Coutinho som ryktats till bland annat United. Coutinho kom till Barca förra vintern och har inte imponerat. Nu ska Barca vara redo att offra Coutinho för Marcus Rashford.

SE ÄVEN: LISTA: Fem saker du inte visste om Marcus Rashford

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply