Uppgifter: Barcelona på plats – ska värva Mazraoui

Uppgifter: Barcelona på plats - ska värva Mazraoui

Barcelonabaserad press uppger under tisdagseftermiddagen att Barca är på plats i Amsterdam för att få till en värvning av Noussair Mazraoui.

Tidigare under dagen kom uppgifter om att Sergiño Dest kommer att närmare en flytt från FC Barcelona. Amerikanens vara eller icke vara i klubben beror dock mycket på om Barca lyckas hämta in en ny ytterback. Enligt den Barcelonabaserade tidningen Diario SPORT ska Los Culés nu närma sig ett namn man haft på önskelistan under en tid.

Tidningen skriver att Barcelona sportslige rådgivare Jordi Cruyff ska ha rest till den holländska huvudstaden för att hålla ett möte med spelarens representanter och försöka få till en övergång. Han kommer även att scouta spelaren under kvällens match där Ajax ställs mot Benfica i Champions League.

Barcelona sägs inte förvänta sig några motgångar under förhandlingarna då spelarens kontrakt med Ajax går ut efter säsongen.

Totalt har det blivit tio mål och nio assist på 131 matcher för Mazraoui i Ajax efter att han gjorde A-lagsdebut under 2018.

SE ÄVEN: Uppgifter: Messi vill återvända till FC Barcelona

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply