bet365

Uppgifter: Barcelona överens med klubben – säljer Mascherano

Uppgifter: Barcelona överens med klubben - säljer Mascherano

Mascherano lämnar Barca

Argentinaren som anslöt till klubben 2010 är nu detaljer från att lämna på annat håll. I veckan höll Barcelona ett möte med den nya klubben och bestämde prislappen för Mascherano.

Att Mascherano lämnar FC Barcelona blir allt mer säkert. För ett par dagar sen höll nämligen FC Barcelona ett möte med Hebei Fortune och kom då överens om en övergång för spelaren.

Det är den Barcelonabaserade tidningen Mundo Deportivo som kommer med uppgifter om att spelaren kommer lämna redan i vinter efter sju och en halv säsong på Camp Nou. Enligt tidningen betalar den kinesiska klubben drygt 10 miljoner euro för spelarens tjänster. En flytt kommer dock inte bli av förrän slutet av januari. Detta då spanjorerna vill återhämta Samuel Umtiti och få in en ersättare till 33-åringen på mittbacksplatsen.

Uppgifter- Barcelona överens med klubben - säljer Mascherano

El Clásico nästa helg

Som ovan nämnt kommer övergången inte bli av förrän i slutet av januari. Mascherano kan därmed spela El Clásico som avgörs i helgen. I den spanska ligatabellen är det FC Barcelona som leder med sex poäng före Atlético Madrid. På tredje plats ligger Valencia åtta poäng efter och för att hitta Real Madrid får vi gå till fjärde plats. Marängerna har inte alls haft någon lyckad säsongsinledning och har haltat efter rejält i tabellen. Man ligger nu elva poäng bakom FC Barcelona, detta med en match mindre spelad.

Real Madrid – Barcelona spelas på lördag klockan 13:00.

SE ÄVEN: FC Barcelona löner och kontrakt 2017/2018

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply