Uppgifter: Barcelona letar ny tränare till vintern

Uppgifter: Barcelona letar ny tränare till vintern

 Barcelona byter tränare?

Ernesto Valverde har under en längre tid blivit kritiserad. Framför allt efter misslyckade insatser i Champions League. Nu kan Barcelona sparka honom inom kort.

Ernesto Valverde sitter allt lösare på tränarposten i FC Barcelona. Man må ha vunnit La Liga med tränaren på bänken men efter misslyckanden i Champions League samt det inte alls övertygande spelet denna säsong kan tränaren vara på väg bort. Nu rapporterar argentinska medier att Barcelona har ögonen på en ersättare om det skulle vara så att man sparkar Valverde.

Det är journalisten Fernando Czyz på tv-kanalen TNT som avslöjar ett nytt namn som kan ta över på spanjorernas bänk inom kort. Det är i programmet Primera Tapa som Czyz avslöjar att River Plats tränare Marcelo Gallardo ska vara den Barcelona ser som ersättare till Valverde. journalisten försäkrar även att ‘Barca’ redan ska ha kontaktat tränaren för att informera honom om möjligheten att flytta till Camp Nou.

Marcelo Gallardo tog över River Plate under 2014 och vann bland annat vunnit Copa Libertadores mot Boca Juniors i finalen som spelades i Madrid förra året.

SE ÄVEN: Bekräftar: Barcelona var intresserade av Lindelöf

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply