• Error, no group ID set! Check your syntax!

Uppgifter: Barcelona endast detaljer från ny värvning – på plats i staden

Uppgifter: Barcelona endast detaljer från ny värvning - på plats i staden

Arthur till Barcelona

Spelaren ska endast vara detaljer från att skriva på för FC Barcelona. Detta då Gremios klubbledning är i Barcelona för att slutföra transfern.

Det har varit på tal om en övergång under ett längre tag. Han har fotats i FC Barcelona-tröja och alla har pratats om när affären kommer att slutföras. Nu är det endast detaljer från att Arthur lämnar Gremio för FC Barcelona. Det är Mundo Deportivo som kommer med uppgifter om att affären kommer bli officiell inom kort samtidigt som spelaren genomgår den obliga läkarundersökningen. Barcas sportchef reste för tre veckor sedan till Brasilien för att få till en övergång och då uttalade sig spelaren själv om situationen.

– Jag har kontrakt med Gremio och har inte skrivit på något med FC Barcelona. Förhandlingarna går bra och det hela kommer bli en bra affär, sa Arthur till brasiliansk press.

FC Barcelona betalar totalt 40 miljoner euro inklusive bonusar för spelaren. Det kommer dock inte bli någon flytt direkt till Camp Nou. Istället kommer han stanna i Gremio i den brasilianska ligan till och med januari 2019.

SE ÄVEN: FC Barcelona löner 2018

Uppgifter: Barcelona endast detaljer från ny värvning - på plats i staden

Gundogan var nära Barcelona

I en intervju med Sport Arena Plus säger Gundogan att han var väldigt nära att skriva på för den spanska storklubben, men att så blev inte fallet till sist.

– Jag var endast detaljer från att skriva på för Barcelona. Så blev det dock inte. I vilket fall är jag väldigt glad och nöjd i Manchester City. Det är här jag vill vara jag och är lycklig här, säger 27-åringen och förklarar varför han valde just City:

– Klopp ville också värva mig. Jag valde dock Guardiola då hans filosofi passar min spelstil bättre. Klopp är som en pappa för mig och Guardiola är en riktig mästare. Han är världens bästa tränare, avslutar ha.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply