Uppgifter: Barcelona detaljer från Jeison Murillo

Uppgifter: Barcelona detaljer från Jeison Murillo

Jeison Murillo nära Barcelona

Spelaren som inte finns med i Valencias planer under vårsäsongen sägs vara väldigt nära att lånas ut till Valencia. Detta efter Thomas Vermaelens senaste skada.

Barcelona ser sig tvingade till att agera snabbt på transfermarknaden för att värva en mittback. Speciellt för att få exakt den spelare man är ute efter. Efter Thomas Vermaelens skada i matchen mot Levante den gångna helgen (borta drygt en månad) har nu klubbledningen satt igång för att värva. Den spelare man pekat ut är Jeison Fabián Murillo från Valencia som inte finns med i tränaren Marcelinos planer. Det är radiokanalen RAC1 som avslöjar att FC Barcelona kommer försöka hämta in spelaren antingen via lån eller en permanent övergång.

Murillo kan genomgå den obligatoriska läkarundersökningen redan under torsdagen och skriva på inom kort. Barcelona kontaktade Valencia den gångna måndagen och nu kan en affär komma allt närmre. Under gårdagen ska Murillo ha sagt adjö till sina lagkamrater samtidigt som han gillat en tweet där någon kallat Valencias tränare för en idiot. Dörren till Barcelona är öppen och det ser ut att vara en tidsfråga innan det hela blir officiellt.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Barcelonas stjärnor

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply