• Error, no group ID set! Check your syntax!

Uppgifter: Balotelli till Marsielle

Balotelli kan gå till rivalen

Mario Balotelli kan lämna Nice. Det uppger France Football under dagen, och det kan bli aktuellt med en flytt till en ligakonkurrenten, då topplaget Marsielle ryktas vara intresserade av Balotellis tjänster.

En av de spelare som skapat flest rubriker – på och utanför planen – är Mario Balotelli. Den italienske anfallaren har under hela sin karriär varit en rubrikmakare, med både positiva och negativa konsekvenser.

Fotbollsmässigt kanske det senare av alternativen. För italienaren spåddes en lysande framtid. Något som han dock inte nådde upp till, då han nu istället härjar runt i Ligue 1.

Mario Balotelli på väg till konkurrenten

Efter att ha lämnat en bra Liverpool-lön 2016 för att gå till Nice så dalade karriären ännu mer. Innan dess hade ju anfallaren redan spelat i Manchester City, Inter samt Milan. Nu var det alltså dags för att söka lyckan i den franska ligan istället.

Det här gjorde dock den italienske 27-åringen bra den gångna säsongen. Det eftersom han gjorde 18 mål och en assist på 19 framträdanden i ligan. Dessutom han hann med att göra sex mål på sju matcher i Europa League.

Nu kan hans målskörd från fjolårssäsongen ta honom till en större klubb. Marseille – som slutade fyra och får spela i Europa League nästa säsong – uppges jaga Balotelli enligt France Football.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply