Uppgifter: Atlético Madrid vill värva Mariano Díaz i sommar

Uppgifter: Atlético Madrid vill värva Mariano Díaz i sommar

Mariano på Atléticos radar

Den spanska huvudstadsklubben har riktat blickarna mot anfallaren Mariano Díaz som skrev på för Lyon sommaren 2017. 

Mariano Díaz slog igenom Real Madrids ungdomslag men fick aldrig riktigt någon speltid i A-laget. Detta trots att det blev flertalet mål i de första matcherna som anfallaren fick hoppa in i. Sommaren 2017 valde Real Madrid att sälja anfallaren till Lyon för endast 8 miljoner euro och nu gör spelaren succé i Ligue 1. Denna säsong har det blivit 14 mål på 25 ligamatcher för 24-åringen och nu jagas han av flera toppklubbar.

Uppgifter- Atlético Madrid vill värva Mariano Díaz i sommar

Det är framför allt ett rykte som hettats upp lika extra när det kommer till spelaren. Diario AS rapporterar nämligen att Atlético Madrid kan tänka sig att värva tillbaka anfallaren med rötter i Dominikanska republiken. Det är oklart hur mycket Los Colchoneros ska vara beredda att betala för spelaren men det kommer inte bli någon billig affär för spanjorerna. Mariano värderas idag till 22 miljoner euro. En prislapp förväntas dock bli bra mycket högre.

Mariano skulle i så fall bli en ersättare till Antoine Griezmann som med största sannolikhet lämnar Estadio Metropolitano efter säsongen.

SE ÄVEN: Atlético-stjärnan detaljer från flytt till Kina

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply