Uppgifter: Atletico Madrid siktar på Aleix Vidal

Uppgifter: Atletico Madrid siktar på Aleix Vidal

Atlético vill värva från Barcelona

Enligt spansk press vill Atlético Madrid knyta till sig Aleix Vidal från FC Barcelona. Spelaren jagas även av flertalet andra klubbar i den spanska ligan.

Aleix Vidals senaste år har varit händelserika. Han slog igenom i Sevilla och värvades sommaren 2015 till FC Barcelona. Där blev det en halv säsongen utan spel på grund av ett registreringsförbud och efter det har det varit svårt för Vidal att ta en plats i startelvan. Denna säsong har det endast blivit 12 matcher i samtliga turneringar och nu väcks intresset hos ligakonkurrenterna om spelarens underskrift.

Uppgifter Atletico Madrid siktar på Aleix Vidal

Det är spansk press som kommer med uppgifter om att flera klubbar ska vara intresserad av 25-åringens tjänster och det är totalt tre klubbar som sägs göra upp om Vidal. Enligt ABC Sevilla vill Atlético Madrid värva Vidal och detta redan under vinterfönstret. Det ska vara huvudstadslaget som ligger i täten för att värva spelaren men man är inte ensamma om att visa intresse. Även Valencia och Sevilla ska ha hört av sig till Barca för att värva spelaren under den kommande månaden.

Aleix Vidal har kontrakt med FC Barcelona till och med sommaren 2020. Den katalanska storklubben sägs kunna släppa högerbacken för en summa på 10 miljoner euro. Drygt 100 miljoner kronor.

SE ÄVEN: Barcelona löner och kontrakt 2017/2018

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply