Uppgifter: Atlético Madrid överens med Dybala

Uppgifter: Atlético Madrid överens med Dybala

Dybala sägs vara överens med Atlético Madrid

Argentinaren sägs vara överens med Atlético Madrid om en flytt till den spanska huvudstaden i sommar. Detta om Antoine Griezmann skulle komma att lämna klubben.

Paulo Dybalas framtid pratas det om i samtliga sportstidningar i Italien. Under de senaste veckorna har argentinaren kopplats ihop med en flytt till Estadio Metropolitano och nu blir ryktena allt mer intensiva. Efter att ’juvelen’ ska ha ätit middag med Simeone i centrala Madrid pratades det mycket om att en affär skulle kunna komma att bli av.

Nu skriver LA Gazzetta dello Sport att det ska finnas en överenskommelse mellan Dybala och Atlético Madrids sportchef Andrea Perta om ett femårskontrakt. En affär skulle komma att vara värd runt 150 miljoner euro. En summa Atlético Madrid endast kan betala om man säljer Antoine Griezmann. Priset ska kunna sänkas då Juventus kan tänka sig få Stefan Savic i utbyte mot Dybala plus pengar.

SE ÄVEN: Juventusstjärnornas löner 2018

Griezmann – stanna eller lämna?

Det pratas mycket om Antoine Griezmann i spansk press. Fransmannen kopplats i vinterfönstret ihop med en flytt till FC Barcelona men det som såg ut att vara klart då må inte vara lika självklart längre. Med värvningarna av Diego Costa och Vitolo ska Griezmann fått en bättre roll i laget då han får en friare spelstil med Costa längst fram. Griezmann ska även ha ändrat attityden på träningarna, något som gett hopp till den rödvita klubben att behålla fransmannen.

Barcelona tvekar om Griezmann-värvning

I samma veva kommer nya uppgifter från spansk press. Denna gången är det Mundo Deportivo som skriver om att Messi varnar Barcelona för att värva fransmannen. Med en anfallslinje med Messi, Suarez, Coutinho och Dembélé skulle den sistnämnde utveckling påverkas vid ett köp av Griezmann. Något som fått Barcelonas klubbledning att tänka om.

Griezmanns kontrakt med Atlético går ut sommaren 2022. Hans klausul ligger på 100 miljoner euro.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply