bet365

Uppgifter: Atlético Madrid nära värvning av Sidibé

Uppgifter: Atlético Madrid nära värvning av Sidibé

Sidibé till Atlético Madrid?

Enligt fransk press ska ytterbacken vara överens med Atlético Madrid om en övergång i sommar.

Atlético Madrid har under en längre tid varit ute efter en högerback av rang. Det har dock dragit ut på tiden då man straffades med värvningsförbud av FIFA. Efter att inte ha kunnat värva på två transferfönster har spanjorerna nu möjligheten att hämta in spelare igen och det är flera positioner som behöver förstärkas. Det är bland annan en anfallare, en släpande anfallare samt en ytterforward som behövs. Något som Los Colchoneros även kommer att köpa in är en ytterback och nu sägs man vara överens med nästa värvning.

Det är den franska tidningen L’Equipe som kommer med uppgifter om att Atlético Madrid är överens med Djibril Sidibé från AS Monaco om ett kontrakt. Det är oklart hur mycket spanjorerna kommer att erbjuda spelaren i lön vid flytten och det återstår fortfarande att förhandla med spelarens nuvarande klubb. Monaco å sin tur sägs inte komma att sätta några käppar i hjulen för att Sidibé skulle lämna. Precis som med Fabinho som gick till Liverpool för endast några dagar sen.

Sidibé är en spelare som kan spela på både vänsterbacken och högerbacken och sägs komma att kosta drygt 20 miljoner euro.

Sidibé är med i Frankrikes VM-trupp till sommarens turnering i Ryssland.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply