Uppgifter: Arsene Wenger kan lämna Arsenal

bet365

Uppgifter: Arsene Wenger kan lämna Arsenal

Wenger kan lämna Arsenal nästa sommar

Enligt brittisk press kan fransmannen vara inne på sin sista säsong i Arsenal, detta efter att man missat Champions League för första gången på väldigt länge.

Under den senaste tiden har Arsene Wenger blivit väldigt kritiserad på tränarposten i Arsenal. Förra säsongen missade man spel i Champions League och efter nio omgångar i Premier League denna säsong har man endast tagit 16 poäng, något som gör att man ligger på femte plats i tabellen. Tränarens kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2019 men enligt The Telegraph kan han nu komma att lämna Emirates Stadium redan efter pågående säsong.

Uppgifter- Arsene Wenger kan lämna Arsenal

 

Tidningen skriver nämligen att klubbägarna ska ha kallat till ett möte med tränaren på torsdag för att höra sig för om tränarens framtid. Wenger förlängde sitt kontrakt så sent som i maj månad men kan nu alltså komma att lämna om resultaten inte blir bättre samtidigt som han förklarar sin framtidsplan för klubbens ägare. Arsenals ägare ska bland annat ha påpekat att Wengers osäkerhet om framtiden ska vara en av anledningarna till lagets prestationer under det senaste året och nu vill man ha klarhet om vad han egentligen vill.

Chansen finns att Wenger kan lämnar sommaren 2018 om han inte skulle komma överens med ledningen.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Arsenals stjärnor 2017/2018

Uppgifter- Arsene Wenger kan lämna Arsenal

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply