Uppgifter: Arsenal siktar in sig på Marouane Fellaini

bet365
Uppgifter: Arsenal siktar in sig på Marouane Fellani
bet365

Fellaini kan hamna i Arsenal nästa sommar

Enligt engelsk tidning kan Marouane Fellaini komma att lämna Old Trafford efter säsongen och styra skutan mot ligakonkurrenterna.

Arsenal har redan börjat planera inför sina kommande köp. Efter att ha fått in Alexandre Lacazette under sommarens transferfönstret och varit nära att värva flertalet spelare riktar man nu blickarna mot värvningar för det kommande året. Wenger har som intention att förstärka truppen under januarifönstret men det finns även en spelare som man planerar att hämta in sommaren 2018.

Uppgifter- Arsenal siktar in sig på Marouane Fellani

Det är tidningen Daily Express som kommer med uppgifter om att Gunners vill knyta till sig Manchester Uniteds mittfältare Marouane Fellaini efter säsongen. Den belgiske landslagsspelaren sitter på ett kontrakt som går ut den 30 juni nästa sommar och nu hoppas man kunna hämta in 29-åringen gratis för att förstärka truppen.

Det kommer dock inte bli lätt för Emirates-klubben att övertyga spelaren om en flytt. Samma tidning skriver även att Manchester United är optimistiska när det kommer till att förlänga Fellainis kontrakt och det återstår att se vilken av de två klubbarna som drar det längsta strået.

SE ÄVEN: Manchester United-stjärnornas löner 2017/2018

SE ÄVEN: Arsenal löner och kontrakt 2017/2018

Uppgifter- Arsenal siktar in sig på Marouane Fellani

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply