Uppgifter: Arsenal riktar blickarna mot Benatia

Uppgifter: Arsenal riktar blickarna mot Benatia

Benatia till Arsenal?

Den engelska huvudstadsklubben har länge ryktats vilja värva en försvarare i vinter. Nu har Arsenal riktat blickarna mot Mehdi Benatia i Juventus.

Efter att ha inlett säsongen med två förluster mot Chelsea och Manchester City har Arsenal nu spelat nio matcher utan förlust i Premier League. För tillfället ligger man på femte plats i tabellen med endast en poäng upp till Champions League-plats och Gunners sägs nu vara på jakt efter förstärkningar i vinter. Det har tidigare rapporterats att Unai Emery ska vara nöjd med truppen som den ser ut men under det senaste dagarna har det pratats om att man vill få in en mittback för att förstärka försvarslinjen.

Brittisk press skriver att Arsenal följer Juventus försvarare Mehdi Benatia för att försöka få till en flytt under januari. Det är Daily Star som skriver om det hela i sin torsdagsbilaga och avslöjar intresset för 31-åringen. Den marockanska landslagsspelaren ska inte vara nöjd med sin situation i Juventus och nu kan han alltså vara på väg att lämna den gamla damen. De regerande Serie A-mästarna ska vara på jakt efter Kostas Manolas från AS Roma, något som gör att en flytt för Benatia blir allt mer sannolik inom kort. Även Daniele Rugani ryktas vara på väg bort, detta till Chelsea som är väldigt intresserade av spelarens tjänster.

Benatia sitter på ett kontrakt som binder honom till Juventus till och med juni 2020.

SE ÄVEN: LISTA: Arsenals tio sämsta värvningar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply