Uppgifter: Arsenal-representanter åker till Turin – vill värva Dejan Kulusevski

Uppgifter: Arsenal-representanter åker till Turin - vill värva Dejan Kulusevski

Dejan Kulusevski har fått det allt svårare efter Juventus tränarbyte där Maxi Allegri tog över posten. Arsenal har tidigare sagts ha svensken på sin önskelista. Nu kommer uppgifter om att man är fortsatt intresserade av ”Kulu” och att man kommer försöka få till en värvning i vinter.

Dejan Kulusevski, 21, har sett bättre dagar sedan flytten till Juventus. Efter en fin förstasäsong i Turin har det gått allt tyngre för spelaren som drabbats hårt av tränarbytet då Juventus valde att ta tillbaka Massimiliano Allegri på posten. Sparsamt med speltid har gjort att den svenske landslagsmannen kopplats ihop med en övergång där framför allt Arsenal visat intresse.

Nu kommer uppgifter om att representanter från Arsenal kommer att åka till Turin i början av nästa vecka för att förhandla om ett köp av svensken. Enligt italienska La Repubblica är engelsmännen beredda att betala 30 miljoner euro plus fem miljoner i diverse bonusar för att knyta till sig svensken. Fem miljoner mindre än den prislapp som Juventus betalade när de hämtade in Kulusevski.

Vidare skriver tidningen att det slutändan är upp till spelaren själv om han vill lämna Italien för en flytt till Emirates Stadium.

Kulusevski har kontrakt med Juventus till och med sommaren 2025.

SE ÄVEN: Uppgifter: Stjärnan har meddelat – lämnar efter säsongen

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply