Uppgifter: Arsenal lägger bud på Lucas Vázquez

Uppgifter: Arsenal lägger bud på Lucas Vázquez

Lucas Vázquez till Real Madrid?

Mittfältaren som tagit en plats i det spanska landslaget tack vare sina fina insatser i Real Madrid jagas av Arsenal. Det skriver spansk press under onsdagsmorgonen.

Arsenal är på jakt after att förstärka laget inför den kommande säsongen. Man har sedan tidigare hämtat in bland annat Bernd Leno och nu siktar man blickarna mot ett nytt namn att hämta in till truppen. Det har florerat flertalet rykten om vilka spelare som Unai Emery ska vara intresserad av att bygga sitt nya lag med och den senaste spelaren är Lucas Vázquez från Real Madrid. Mittfältaren som är uttagen till den spanska VM-truppen har inte en cementerad startplats på Estadio Santiago Bernabéu och nu kan en flytt till London komma att bli av.

Det är den spanska tidningen OK Diario som kommer med uppgifter om att Vázquez är en av de spelare som Unai Emery vill hämta in till den kommande säsongen. Marängerna ska dock inte vara speciellt intresserade av att sälja spelaren och en prislapp kommer att bli en hög sådan. Enligt tidningen ska Vázquez inte ha fått den speltid han vill i den spanska huvudstaden och en flytt kan komma att bli av i sommar.

Spelaren skulle vid en flytt höja sin lön från 3,5 miljoner euro till drygt 8 miljoner per säsong samtidigt som spelaren skulle skriva på ett femårskontrakt. Arsenal har inte presenterat något officiellt bud än men man förväntas göra det i slutet av detta transferfönster.

Enligt Diario Gol ska även AS RomaLiverpool och Juventus vara intresserade av spelarens tjänster.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply