Uppgifter: Arsenal kommer försöka värva Pavon

Uppgifter: Arsenal kommer försöka värva Pavon

Pavon kan lämna Boca Juniors för Arsenal

Pavon som var med och spelade final Copa Libertadores för drygt en vecka sedan kan lämna Boca Juniors i vinter. Detta för att skriva på för Arsenal som är ute efter spelarens underskrift.

Cristian Pavon fick inte riktigt det 2018 han hoppats på. Efter att den första halvan av säsongen gått utmärkt samtidigt som han blev uttagen till Argentinas VM-trupp. Den andra halvan blev dock inte lika framgångsrik och det hela slutade med att han och Boca Juniors förlorade finalen i Copa Libertadores mot ärkerivalerna River Plate.

Pavon kan vara inne på sin sista tid i klubben och nu rapporterar argentinsk media att Pavon kan vara på väg till Premier League. Det är TNT Sports som kommer med uppgifter om att Arsenal sägs vara beredda att betala drygt 40 miljoner pund för spelarens tjänster. Arsenal ska redan ha varit i kontakt med Boca om en övergång och det återstår att se om de båda parterna kommer överens om en flytt.

Även Fulham ska ha frågat om spelarens tjänster. Fulham kommer dock inte kunna erbjuda samma summor som Arsenal i jakten på Pavon.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Arsenals stjärnor

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply