Uppgifter: Arsenal förhandlar med Real Madrid om Lucas Vazquez

Uppgifter: Arsenal förhandlar med Real Madrid om Lucas Vazquez

Arsenal vill värva Lucas Vazquez

Enligt spansk press ska Gunners ligga i förhandlingar med Real Madrid om att värva Lucas Vazquez under sommarens transferfönster.

Real Madrid och Arsenal ligger i förhandlingar. Det rapporterar spansk press under fredagsförmiddagen. Enligt uppgifter är Lucas Vazquez den spelare som Unai Emery ska ha pekat ut som han vill värva inför säsongen 2019/2020. Det är tidningen Diario AS som kommer med uppgifterna om att de båda parterna ska vara i långt gångna förhandlingar och att en affär kan komma att bli officiell inom kort. Gunners sägs betala 32 miljoner euro i övergångssumma plus tre miljoner i eventuella bonusar.

AS skriver att spelaren ska ha bestämt sig för en flytt till Emirates Stadium utan att ha fått något personligt erbjudande men då speltiden i Real Madrid blir allt mer begränsad för spelaren har han nu bestämt sig för att lämna för spel på annat håll.

Skulle Arsenal vinna kampen om spanjoren gör man det framför klubbar som Inter, Bayern Munchen och PSG, tre klubbar som ska ha visat intresse för att värva ‘Lucas’. Yttern ska dock ha bestämt sig för spel i norra London med sin landsman Unai Emery på tränarposten.

SE ÄVEN: Uppgifter: Real Madrid intresserade av Danny Van de Beek

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply