Uppgifter: Arsenal erbjuder Lautaro Martínez ett jättekontrakt

Uppgifter: Arsenal erbjuder Lautaro Martínez ett jättekontrakt

Tränaren Mikel Arteta har tappat tron på både Aubameyang och Lacazette och nu har man erbjudit Lautaro Martínez ett jättekontrakt.

Arsenal är fortfarande på jakt efter en anfallare. Målskörden för Pierre-Emerick Aubameyang och Alexandre Lacazette har inte varit övertygande för Mikel Arteta vilket gör att han bett klubbledningen om en förstärkning. Lautaro Martínez ska vara det namn som Gunners nu siktat in sig på att värva och enligt italiensk media ska spelaren ha mottagit ett jättekontrakt.

Enligt tv-huset SportMediaset ska Arsenal ha skickat över ett kontraktserbjudande till argentinaren med en lön på 17 miljoner euro. Tidigare har budet från Arsenal sagts vara värt runt 70 miljoner euro. Man kommer troligen behöva höja budet då Tottenham tidigare blivit nobbade med ett bud på 80 miljoner euro.

I förra veckan uttalade sig spelarens agent Alejandro Camaño och sa då att spelaren ville stanna i Inter, men att man skulle sätta sig ner med klubbledningen för att höra sig för om klubbens framtidsplaner.

Även Atlético Madrid har kopplats ihop med anfallaren under våren och sommaren.

Lautaro Martínez har kontrakt med Inter till och med sommaren 2023.

SE ÄVEN: Tottenham höjer budet på Pau Torres – men nobbas

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply