Uppgifter: Arda Turan kan lånas ut till Atlético Madrid

Arda på väg tillbaka till Atlético

Enligt spansk press kan mittfältaren som lämnade Atlético Madrid 2015 vara på väg tillbaka. Detta genom ett lån över de kommande en och en halv säsongerna.

Efter att ha vunnit Copa del Rey och La Liga med Atlético Madrid valde Arda Turan sommaren 2015 att lämna klubben. Han styrde då skutan mot FC Barcelona där han skulle gå drygt ett halvår utan spel. Detta på grund av Barcelonas registreringsförbud. Tillsammans med Aleix Vidal fick turken vänta till januari månad för att dra på sig den blåröda tröjan i en officiell match. Den långa perioden utan spel tillsammans med flertalet andra faktorer har gjort att Arda inte har någon plats i laget. Under de senaste två transferfönsterna har det pratats om att mittfältaren kan lämna för spel på annat håll. Nu har en ny klubb dykt upp som möjlig destination.

Enligt spansk press kan nämligen Atlético Madrid vara på väg att låna in spelaren under de kommande 1,5 säsongerna. Den rödvita klubben ska se positivt till en affär med Turan som fyller 31 nästa år.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Arda Turan i Barcelona

Uppgifter- Arda Turan kan lånas ut till Atlético Madrid

FC Barcelona har vid flertalet tillfällen gjort klart för spelaren att han inte ingår i klubbens planer. Trots det har han valt att stanna på Camp Nou. Det har även pratats om en utlåning till Galatasaray. En affär som blir allt mindre trolig för varje dag som går.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply