bet365

Uppgifter: Antoine Griezmann har beslutat – stannar i Atlético

Uppgifter: Antoine Griezmann har beslutat - stannar i Atlético

Griezmann stannar i Atlético

Fransmannen som sagts vara på väg till FC Barcelona under en längre tid ska ha meddelat sin närmsta krets att han vill stanna i Atlético Madrid den kommande säsongen.

Antoine Griezmann kommer inte att lämna Madrid och kommer, om planerna inte ändras, fortsätta att spela sin fotboll på Estadio Metropolitano. Anfallaren har inte bekräftat officiellt att han kommer fortsätta i den spanska huvudstadsklubben under säsongen 2018/2019 men enligt tidningen ABC ska spelaren meddelat sina närmsta vänner och familj att han inte kommer att flytta under sommarens transferfönster. Istället kommer han skriva på ett nytt kontrakt och bli en av de bäst betalda spelarna i Europa.

Enligt tidningen ska Griezmann ha bestämt sig för att stanna efter att klubben vunnit Europa League i mitten av maj månad. Spelaren ska vara väl medveten om att han fortfarande kan utvecklas tillsammans med Diego Pablo Simeone och det är även under argentinaren som Griezmann blivit en av världens tre bästa fotbollsspelare.

Så sent som i helgen intervjuades superstjärnan av den franska TV-kanalen TF1 och väl där gav spelaren en hint om framtiden.

– Om alla rykten stör mig? Nej, allt är bra och jag är lycklig, vilket är det viktigaste.

Kontrakt till och med sommaren 2022

Antoine Griezmanns kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2022 och har en utköpsklausul på 200 miljoner, en prislapp som sänks till 100 miljoner euro den 1 juli. Atléticos nya kontraktsförslag till Griezmann innebär ett kontrakt till och med sommaren 2023 och en lönehöjning från 14 miljoner euro till 24 miljoner euro.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply