Uppgifter: Anthony Martial inte nöjd med Uniteds erbjudande

Uppgifter: Anthony Martial inte nöjd med Uniteds erbjudande

Martial övertygas inte av Uniteds förslag

The Red Devils har erbjudit Anthony Martial ett nytt kontrakt för att stanna i klubben. Spelaren själv är dock inte speciellt övertygad och har inte klart för sig om man kommer acceptera budet eller inte.

Under de senaste månaderna har det pratats mycket om huruvida Anthony Martial kommer fortsätta som spelare i Manchester United nästa säsong. Fransmannen sitter på ett utgående kontrakt och har avböjt ett par erbjudande. Nu sägs Martial ha tackat nej till ytterligare ett kontraktsförslag, detta då han inte är nöjd med den nya lönen.

Manchester United ska vara i processen att förlänga med flera av sina viktigaste spelare. Flertalet ska ha blivit erbjudna höga löner och i samma veva känner Martial som att klubbledningen inte värdesätter honom tillräckligt. Samtidigt finns det intresse för Martial från flera håll. Flertalet klubbar från både Italien och Spanien ska ha ögonen riktade mot Martial som kan lämna Old Trafford gratis efter säsongen.

Det återstår att se vilket beslut Martial tar. Detta efter att Manchester United sparkat tränaren Jose Mourinho under tisdagsförmiddagen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply