Uppgifter: André Silva är klar för Milan

Uppgifter: André Silva är klar för Milan

Läkundersöks av Milan idag

André Silva ser ut att lämna Porto. Spelaren är klar för Milan, rapporterar Football Italia.

André Silva ser ut att bli Milans nästa värvning. Portugisen sägs vara på plats i Milano för att genomgå en läkarundersökning. Efter det kommer spelarens övergång från Porto till Milan att bli officiell, skriver Football Italia.

Summan för övergången ryktas vara cirka 40 miljoner euro. 21-åringen kommer att skriva på ett avtal som gäller i fem år och får en årslön på 2 miljoner euro. Hans nya tröjnummer hävdas bli nummer 10.

Anlände år 2011

Silva har tillhört Portos organisation sedan år 2011. Till en början representerade talangen föreningens ungdomslag och B-lag. Han debuterade för klubbens A-lag i december 2015 i en ligacupmatch mot Maritimo. Efter sex år i föreningen ser han nu ut att lämna.

Andra värvningen

Det här är Milans andra värvning under den senaste tiden. I förra veckan blev det officiellt att Ricardo Rodriguez flyttar till San Siro.

Det lär samtidigt inte bli den sista värvningen som de rödsvarta gör. Klubben har nya ägare, som tros vara villiga att spendera mycket pengar på nyförvärv. Till exempel har det talats om att italienarna ansluter i jakten på Emil Forsberg och att föreningen jagar Torinos Andrea Belotti.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply