Uppgifter: André Gomes har gjort sitt i FC Barcelona

Uppgifter: André Gomes har gjort sitt i FC Barcelona

Ingen fortsättning för André Gomes

Portugisen som skrev på för den spanska storklubben sommaren 2016 kommer inte att fortsätta i FC Barcelona nästa säsong. Det skriver Barcelonabaserad press under tisdagsmorgonen.

André Gomes har inte haft det lätt sedan flytten från Valencia till FC Barcelona för två år sen. Portugisen som var en del av det lag som vann EM 2016 har inte lyckats på Camp Nou och vid flera tillfällen har han till och med blivit utbuad. På senare tid har det dock inte varit lika mycket susningar kring Gomes och Ernesto Valverde har gett Gomes ganska mycket speltid under de sista matcherna av säsongen.

Andre Gomes är en av de spelare som Barcelona vill sälja under sommarens transferfönster. Spelaren själv vill få sin framtid klar så fort som möjligt och som det ser ut har han fått besked. Enligt Barcelonabaserade tidningen Mundo Deportivo ska Gomes ha tömt sitt skåp på klubbens träningsanläggning och samtliga spelare ska vara överens om att detta var det sista som de skulle se av portugisen. Att inte bli uttagen till Portugals VM-trupp var en annan tuff smäll för Gomes som troligen kommer att lämna för spel i Premier League efter sommaren.

Barcelona betalade 35 miljoner euro för Andre Gomes för två år sen. Detta plus 20 miljoner i diverse bonusar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply