Uppgifter: Alisson kommer ersätta Navas i Real Madrid

Uppgifter: Alisson kommer ersätta Navas i Real Madrid

Real Madrid vill värva Alisson

Den brasilianske målvakten som slagit igenom i AS Roma ser ut att lämna för spel på annat håll. Enligt spansk press är det mer eller mindre klart att han flyttar till Real Madrid i sommar.

Under de senaste månaderna har det pratats väldigt mycket om AS Roma. Det är framför allt målvakten Alisson som det spekulerats väldigt mycket om och målvakten ska ha fått erbjudanden från flertalet klubbar efter årsskiftet. Det är framför allt Liverpool och Real Madrid som ska ha ha anmält sitt intresse för 25-åringen och det mesta tyder på att han är inne på sin sista säsong i Serie A.

Kampen om målvakten är i full gång men enligt spansk press ska en flytt redan vara klar för brassen. Det är tidningen OK Diario som skriver att Liverpool dragit sig ur i jakten på spelaren. Detta då spelaren sägs ha skrivit på för Real Madrid för en flytt i sommar.

Spelaren själv har sagt att han känner sig smickrad av intresset, detta enligt Globoesporte.

– Detta är rykten som gör ens ego större, det är inget jag kan förneka. Det är alltid tillfredställande att höra att andra klubbar är intresserade av en och jag är väldigt glad över det. Det betyder att jag gör det bra och att det finns folk som ser det. Jag har fullt fokus på Roma men det är speciellt när man kopplas ihop med Real Madrid. Det är inget som påverkar min position och mitt jobb i Roma, men jag är glad och nöjd över att höra intresset.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Real Madrid stjärnor

Roma ska inte vara speciellt oroliga över att sälja Alisson. Något klubbens sportchef Monchi säger i en intervju med Mediaset.

– Vi är inte rädda för att förlora Alisson. Han är väldigt glad över att vara i klubben och vi är nöjda med honom. Det man läser i tidningen är inte alltid sant. Ingen har kommit med något erbjudande och eller förslag. Jag pratar mycket med Alisson och han är glad över att spela här i Roma

25-åringen är nu inne på sin andra säsong i AS Roma och har utvecklats till en av de bästa målvakter i den italienska ligan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply