Uppgifter: Alexis var överens med Arsenal – då kom kallduschen

bet365

Arsenal var överens med Alexis

Brittisk press avslöjar att Alexis Sanchez och Arsenal var överens om ett nytt kontrakt mellan de båda parterna. Sen kom den oväntade vändningen.

En cirkus som aldrig verkar ta slut är den med Alexis Sanchez och det nya kontraktet i Arsenal. Under det senaste året har det varit fram och tillbaka angående chilenarens framtid i den engelska huvudstadsklubben. Vid ett tillfälle ska man dock ha varit överens om ett nytt kontrakt, men utklassningen vände på allt.

Det är The Times som skriver att Arsenal och Alexis Sanchez var överens om ett nytt kotrakt för drygt ett år sedan, sen kom dubbelmötet med Bayern München. Dubbelmötena med den tyska storklubben slutade totalt 10-2 till Bayern och Sanchez valde då att inte förlänga kontraktet med Gunners.

Uppgifter- Alexis var överens med Arsenal - då kom kallduschen

Alexis Sanchez sitter på ett kontrakt med Arsenal som sträcker sig till och med den kommande sommaren. Skulle Arsenal inte komma överens med spelaren inom denna veckan blir han fri att förhandla med vilken klubb han vill för att lämna gratis efter säsongen. Det är framför allt Manchester City och Paris Saint-Germain som har Alexis på sin önskelista.

Det återstår att se var Alexis spelar nästa säsong, men nästan allt tyder på att han lämnar Emirates Stadium under sommaruppehållet.

SE ÄVEN: Arsenal löner och kontrakt 2017/2018

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply