Uppgifter: Alex Sandro allt närmre flytt till Chelsea

Uppgifter: Alex Sandro allt närmre flytt till Chelsea

Juventus nära tappa Sandro

Enligt flera medier från både Italien och England är Alex Sandro på väg att lämna Juventus. Detta efter att Chelsea kommit med ett superbud på den brasilianske vänsterbacken.

Alex Sandro är ett namn som varit på läpparna väldigt ofta när det kommer till en flytt. Brassen har vid flera tillfällen ryktats vara på väg till Premier League och på fredagseftermiddagen kommer de senaste uppgifterna. Enligt TMW samt flera medier i både Italien och England kan Sandro vara inne på sina sista månader i Serie A. Detta innan en flytt till de brittiska öarna där flertalet klubbar visat sitt intresse. Det är framför allt Chelsea och Manchester City som ska vara ute efter spelaren.

SE ÄVEN: Chelsea löner 2017/2018

Den före detta Porto-stjärnan som blivit 26 år ser nu ut att lämna Juventus efter tre säsonger och det mesta tyder på att det blir en flytt, antingen till vintern eller nästa sommar.

Sandro sitter för närvarande på ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2020. En prislapp skulle komma att ligga på närmare 80-90 miljoner euro.

Uppgifter- Alex Sandro allt närmre flytt till Chelsea

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply