bet365

Uppgifter: Alex Sandro allt närmre flytt från Juventus i sommar

bet365
Uppgifter: Alex Sandro allt närmre flytt från Juventus i sommar

Juventus allt närmre Sandro-försäljning

Spelaren som kopplats ihop med flera klubbar framför allt i Premier League ser ut att lämna Juventus. Detta under sommarens transferfönstret för en högre summa.

Alex Sandro har varit ett namn på mångas läppar under det senaste året. Brasilianaren som för närvarande håller till i Juventus jagas av flera storklubbar runt om i Europa och det är framför allt Chelsea som visat intresse för försvararen. Ligakonkurrenterna Manchester United och Manchester City ska även de ha visat intresse och nu skriver italiensk press att en flytt kommer allt närmre.

Det är Calciomercato som kommer med uppgifter om att Alex Sandro kommer allt närmre en flytt den kommande sommaren. Den gamla damen behöver pengar och Juventus plan sägs vara att inte förlänga med spelaren.

SE ÄVEN: Juventus spelarlöner och kontrakt 2018

Uppgifter- Alex Sandro allt närmre flytt från Juventus i sommar

Kommer kosta över 70 miljoner euro

Prislappen för Sandro kommer inte bli någon låg sådan. När det väl pratats om en transfersumma sägs Juventus kräva över 70 miljoner euro för att släppa iväg 27-åringen. För närvarande sitter Alex Sandro med ett kontrakt som binder honom till Allianz Stadium sommaren 2020.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply