Uppgifter: AIK vill låna in Carlos Strandberg

Carlos Strandberg kan hamna i Sverige och i AIK på lån

Speltiden i CSKA Moskva är allt annat än önskvärd och Carlos Strandbergs framfart i svensk fotboll har verkligen stannat av. Som lösning på problemet kan han återvända till Allsvenskan och AIK för att få fart på karriären igen.

Carlos Strandberg försvann tidigt ut i Europa efter ett succéår i Häcken som 18-åring år 2013. Klubbar som Liverpool och Borussia Dortmund uppgavs vara sugna på den väldiga anfallaren, men valet föll på CSKA Moskva där han också fick en hel del speltid under inledningen av förra säsongen.

När ”smekmånaden” i Ryssland tog slut så hamnade Strandberg allt mer på läktaren och i höstas beslutade CSKA sig för att låna ut svensken till seriekonkurrenten FC Ural. Väl där blev det blott tre framträdanden och en missnöjd Strandberg. Istället kan han återvända hem till Allsvenskan för att få fart på karriären igen.

AIK vill låna Strandberg

Enligt uppgifter till Sportbladet kommer AIK försöka låna Strandberg innan det svenska transferfönstret stänger imorgon (1:a april). 19-åringen har inte uttalat sig om han skulle vara positiv till en återkomst till svensk fotboll redan nu.

AIK har tidigare värvat både Denni Avdic och Eero Markkanen till anfallsplatserna 2016.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply