Uppgifter: AC Milan vill anställa Antonio Conte

Uppgifter: AC Milan vill anställa Antonio Conte

Conte på Milans radar till nästa säsong

Enligt italiensk press ska AC Milan vara på jakt efter en ny tränare till nästa säsong och det namn man siktat om sig på är Chelseas Antonio Conte.

Det är ingen som kunnat undgå AC Milans storsatsning denna säsong. Man har värvat in en nästan helt ny startelva och satsat allt för att ta sig till Champions League nästa säsong. Det har dock inte gått som den svartröda klubben förväntat sig och faktum är att man endast vunnit fyra av sina inledande sju matcher i Serie A denna säsong. I tabellen ligger man redan nio poäng bakom ligaledande Napoli och det ser inte speciellt ljust ut för klubben, om man fortsätter i samma bana som man är inne på nu.

Uppgifter- AC Milan vill anställa Antonio Conte

Det är ingen tvekan om att Milan har flera kvalitetsspelare i startelvan och nu riktas kritik mot tränaren Vincenzo Montella för att inte få ut bättre resultat med Milan. Klubben ska nu ha börjat inleda jakten på en ny tränaren och enligt italiensk press ska man ha hittat ett namn för 2018/2019. Det är Corriere dello Sport som kommer med uppgifter om att AC Milan vill värva Antonio Conte antingen i vinter eller nästa sommar. Den svartröda klubbledningen kommer med största sannolikhet inte vilja fortsätta med Montella om resultaten inte förbättras.

Samtidigt ryktas det om att Antonio Conte kan komma att lämna Chelsea efter säsongen om 48-åringens resultat inte förbättras. Då kommer Milan försöka knyta till sig Conte som tidigare tränat bland annat Juventus och det italienska landslaget.

I nästa omgång av Serie A ställs AC Milan mot Inter på San Siro.

Uppgifter- AC Milan vill anställa Antonio Conte

Antonio Conte sitter för närvarande på en lön på 11 miljoner euro i Chelsea.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply