Uppgifter: AC Milan siktar in sig på Theo Hernandez

Uppgifter: AC Milan siktar in sig på Theo Hernandez

Theo Hernandez till AC Milan?

Spelaren som inte lyckades slå igenom efter flytten till Real Madrid ser nu ut att vara på väg till AC Milan. Det rapporterar spansk press.

Det var många som blev överraskade när Theo Hernández lämnade Atlético Madrid för spel i Real Madrid. Ytterbacken lyckades dock inte övertyga på Estadio Santiago Bernabéu och har under den senaste säsongen varit utlånad till Real Sociedad, där han heller inte fått tränarens förtroende.

Nu vill Real Madrid göra sig av med fransmannen och det är framför allt AC Milan som är intresserade av spelarens tjänster. Enligt spansk press ska den italienska storklubben nämligen vara väldigt intresserade av att knyta till sig ‘Theo’ men att det inte kommer bli speciellt lätt att få till en affär. Real Madrid ska nämligen vilja få tillbaka de 25-30 miljoner euro som man betalade för försvararen när han skrev på för klubben 2016. Samtidigt vill AC Milan endast gå med på ett två år långt lån med köpoption.

Paolo Maldini var för endast några dagar sedan på Ibiza och hade ett möte med spelaren för att försöka övertyga honom om en flytt till San Siro i höst. Det återstår att se var Theo kommer att spela nästa säsong. Något som dock är klart är att marängerna inte har spelaren i sina planer och att man vill göra sig av med spelaren.

SE ÄVEN: Uppgifter: Milan på plats för att värva Real Madrid-mittfältaren

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply