Uniteds nya värvning – kostar 760 miljoner

Anthony Martial närmar sig Manchester United. Fransmannen ska just nu vara på väg till England för att skriva på för klubben. Priset? 760 miljoner kronor.

Det ser mer och mer ut som att AS Monacos Anthony Martial som blir Manchester Uniteds anfallsvärvning den här sommaren. Tidigare under transferfönstret har spelare som Zlatan Ibrahimovic och Thomas Müller ryktats till Old Trafford, men nu verkar det alltså som att det blir den 19-årige Martial Louis Van Gaal väljer att lägga sina pengar på.

760 miljoner kronor

Det var igår kväll som uppgifterna om ett bud från United ska ha kommit in, på cirka 50 miljoner euro. Det budet ska dock ha blivit nobbat, och nu har priset trissats upp rejält. Enligt L’Equipe ska prislappen nu ligga på hela 80 miljoner euro – 760 miljoner kronor – för Martial som gjorde 11 ligamål för AS Monaco under den gångna säsongen. Engelsk media, med Sky Sports i spetsen, rapporterar dock att summan fortfarande ligger på 50 miljoner euro.

Lämnat landslagssamlingen

Fransmannen har nu fått tillåtelse att lämna landslagssamlingen han just nu befinner sig på för att skriva på för den engelska klubben. ”På grund av de gällande omständigheterna har Anthony Martial fått tillåtelse att lämna Clairefontaine. Han har frågat tränaren och fått sin förfrågan accepterad”, skriver det franska fotbollsförbundet. The Mirror uppger att anfallaren just nu är på väg till England.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply