Uniteds mittfältsstjärna på väg bort – till oväntade klubben

Uniteds mittfältsstjärna på väg bort - till oväntade klubben

Intresse från Turkiet – då kan Fellaini lämna Manchester United

Marouane Fellaini har ryktats vara på väg bort från Manchester United. Det efter att uppgifter från England berättar om att turkiska klubbar verkar göra anbud på den belgiske landslagsspelare redan till sommaren.

Att mittfältaren Fellaini är nära att ta sitt pick och pack och lämna Manchester United. Enligt källor från England så beror det på flera olika anledningar. Först och främst så vill spelaren ha mer speltid, och vara en kontinuerlig del av tränarens planer. Dessutom så verkar det ha uppstått en ganska så rejäl spricka mellan mittfältaren och lagets tränare, Jose Mourinho.

Uniteds mittfältsstjärna på väg bort - till oväntade klubben

Kan gå till Turkiet i sommar

SE HÄR: Det tjänar Manchester Uniteds stjärnor

Att Fellaini ryktats bort är inget som chockerar någon, inte minst de som följer så väl United som fotbollen på de brittiska öarna. Även om tränaren för klubben, ”The Special One”, påstår att han vill ha kvar sin mittfältare, så verkar det sluta med en flytt.

Sky Sports rapporterar under dagen uppgifter från Daily Mail som menar på att Besiktas ska vara intresserade av att värva belgaren under sommaren. Vi får se om den affären blir av eller inte. Dock kvarstår faktum att Fellaini verkar vilja bort.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply