United-talangen fortsätter tro på a-lagsfotboll

bet365

Davide Petrucci är en 21 år gammal centermittfältare som tillhör de engelska ligamästarna Manchester United, men har för det mesta spenderat sin tid hos klubbens reserver. Hans namn är knappast det största inom klubben och om du mot all förmodan känner till det kan du klappa dig själv på axeln – grattis, du kan verligen ditt Football Manager.

Hur som helst, den unge italienaren kommer under den kommande säsongen att vara utlånad till den beligska andradivisionsklubben Royal Antwerp, där han hoppas på att få chansen att visa sitt rätta jag och en dag kunna slå sig in i startelvan på Old Trafford.

– Jag är i den ålder där man behöver få speltid. Reservfotboll är fantastiskt när man är ung, men för mig som har spelat där i ett par åt och vunnit allt man kan, så behöver man kliva upp ett steg. Jag kunde inte göra mer än jag redan gjort, säger Petrucci till klubbens hemsida.

– Det är inte lätt för David Moyes, då han nyss kom till klubben – då hamnar mycket fokus på a-laget. Det är förståeligt men jag behöver tänka på mig själv och spela så bra som jag kan. Förhoppningsvis så ser han det och låter mig komma tillbaka in i laget. 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply