United snor Ronaldo från Juventus?

United snor Ronaldo från Juventus

Manchester United in i kampen om Cristiano Ronaldo

Sedan tidigare har Ronaldo ryktats vara på väg bort från Real Madrid. Det fortsätter vara på gränsen till klart, men dock är det inte lika klart om var han kommer gå någonstans.

VM 2018 är slut för Cristiano Ronaldos del, även om till exempel Sverige möter England ikväll. Men nu börjar istället något annat för Ronaldo. Det då han får börja att leta en ny klubb, för det verkar ju som att portugisen trots allt är på väg bort.

Det har tidigare ryktats om att han letar hus i Turin. Samtidigt skriver Daily Mirror och Sky Sports Italia om att Jose Mourinho och Manchester United kommer att lägga ett motbud för att kunna sno sig åt stjärnan innan. Något som ska vara värt över de 100 miljoner euro som Juve uppges lägga. Det väntas kunna bli närmare 120 miljoner euro.

Letar hus i Italien

LÄS MER: Sveriges chanser i VM 2018

Cristiano Ronaldo har för närvarande en och en halv fot utanför Real Madrid. Spelaren kommer inte överens med presidenten om ett nytt kontrakt då klubben inte vill betala vad superstjärnan kräver. Nu ska portugisen istället vara inställd på att lämna för spel på annat håll och det mesta tyder på att det blir Juventus.

Det är spansk press som under onsdagen skriver att Cristiano Ronaldo letar hus i Turin. Superstjärnan ska tillsammans med sin familj ha letat hus i den italienska staden under de två senaste veckorna och tankarna ska vara inriktade på spel i Juventus. Se Sverige England live här =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply