United på plats för att följa Dybala

bet365

United på plats för att följa Dybala

Dybala jagas av United

Spelaren som vuxit ut till en av de största stjärnorna i fotbollseuropa följs nära av Manchester United.

På onsdagskvällen ställs Juventus mot Tottenham i returmötet i Champions League. Det första mötet slutade 2-2 efter att Spurs lyckats kvittera och nu måste Juventus gå ut och göra mål på Wembley. En spelare mycket hänger på är Paulo Dybala och 24-åringen är en av de som ska ta den gamla damen till kvartsfinal i turneringen.

Argentinaren har under de senaste åren växt ut till en av Europas bästa fotbollsspelare och intresset från de brittiska öarna har funnits där under en längre tid. Nu kommer dock en klubb lägga på ett extra kol för att försöka knyta till sig Dybala. Det är TMW som kommer med uppgifter om att Manchester United vill köpa Paulo Dybala samtidigt som man kommer vara på plats på Wembley under onsdagen för att följa spelaren närmre.

United på plats för att följa Dybala

Den gångna helgen stod Dybala för ett troligen avgörande mål i guldstriden då han avgjorde mot Lazio i den 93:e minuten. Spelarens kontrakt med Juventus sträcker sig till och med sommaren 2022 och det kommer inte bli någon låg prislapp för att köpa loss den lille trollkarlen. Enligt uppgifter kommer Juventus kräva minst 170 miljoner euro för argentinaren. Prislappen kan dock höjas då även FC Barcelona och Real Madrid är bland de intresserade klubbarna.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Dybala i Juventus

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply