United in i kampen om Neymar – som kan lämna PSG nästa sommar

United in i kampen om Neymar - som kan lämna PSG nästa sommar

Neymar – på Uniteds önskelista nästa sommar

Enligt flertalet medier ska Manchester United nu ha lagt sig in i kampen för att värva superstjärnan nästa sommar. Detta samtidigt som hans pappa spär på ryktena om en flytt.

Neymar flyttade till Paris Saint-Germain sommare 2016. Han hade då vunnit allt som gick att vinna med FC Barcelona och det har även börjat bra i den franska huvudstadsklubben. Totalt har det blivit 15 mål på 17 matcher på Parc des Princes men trots att spelaren precis kommit till en ny klubb fortsätter transferryktena. Nu är det Daily Express som kommer med uppgifter om att Neymar kan lämna för Manchester United. Enligt tidningen ska den engelska storklubben ta upp jakten med Real Madrid om spelarens tjänster.

United in i kampen om Neymar - som kan lämna PSG nästa sommar

Precis som tidigare har spelarens pappa, tillika agent, aldrig stängt dörren för en framtida övergång och nu stänger han inte dörren för en flytt för hans son.

– Allting ändras väldigt snabbt och jag kan inte försäkra er om något. Som det ser ut just nu vill han i alla fall inte lämna PSG. Neymar har endast spelat här i drygt tre månader och sitter på ett långt kontrakt till och med sommaren 2022.

PSG betalade 222 miljoner euro för Neymar när han skrev på för klubben, något som gjorde honom till världens dyraste fotbollsspelare. I Neymars nuvarande kontrakt finns ingen utköpsklausul men brassens nuvarande prislapp sägs ligga på hela 450 miljoner euro.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Neymar i PSG

United in i kampen om Neymar - som kan lämna PSG nästa sommar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply