United ger inte upp Lewandowski

Manchester United kommer att försöka utnyttja den bittra rivaliteten mellan de två tyska klubbarna Bayern München och Borussia Dortmund. En affär på 25 miljoner euro är planerat på anfallaren Robert Lewandowski.

Sir Alex Ferguson, som har haft koll på Lewandowski i 18 månader, säger att han har nytt hopp om att polacken kan komma att anlända till Old Trafford.

Lewandowski som har ett år kvar på sitt kontrakt, sägs hamna i Bayern och rapporter antydde att han redan har undertecknat ett föravtal, när det gäller kontrakt.

De tyska storklubbarna är heta favoriter att mötas i en eventull Champions League-final på Wembley efter att vunnit sina matcher stort mot Barcelona och Real Madrid. Deras rivalitet kan förhindra att övergången genomförs.

Dormund-fans är redan uppe i varv, då mittfältaren Mario Götze kommit överens med Bayern. Nu finns det oroligheter bland klubbens fans att även Lewandowski följer efter.

”Det finns Dortmund fans som inte kommer att vara glada över det som har hänt. Jag tror inte att klubben kommer att sälja Lewandowski till Bayern. Jag tror att de ska låta hans kontrakt löpa ut eller sälja honom någon annanstans.” säger Uniteds boss till Daily Mail och fortsätter.

”Har jag utrymme för honom? Jag hitta utrymme för bra spelare.”

Bayern har förnekat att de har undertecknat ett avtal om Lewandowski, vars sammarbete med nuvarande Unitedspelaren Shiji Kagawa var nyckeln till att Dortmund vann Bundesliga titlar innan Bayern München vann denna säsong. 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply