Unibet VM jackpott – vinn 10 miljoner under VM

Unibets VM jackpott 2018

Tippa VM och ta del av Unibets stora jackpott

Unibet VM Jackpott: Spela på VM och ta del av 10 miljoner kronor. Det finns ju inga tvivel om att det råder VM-feber hos Unibet. Från den 14:e juni hela vägen fram till den 15:e juli så kommer det att vara VM i fokus på Unibet. Du kommer att kunna spela med Unibets VM jackpott.

Det här är Unibets största kampanj under VM 2018, men du kan förstås hitta ännu fler VM kampanjer här. Både från Unibet, men även från flera andra spelbolag. Då går det att itta grymma erbjudanden som gör det möjligt att vinna riktigt stort under världsmästerskapet.

Var med och vin 10 miljoner här =>

Så här gör du för att vinna Unibets VM-jackpott

Vad måste göras för att få vara med i den här VM-kampanjen från Unibet? Jo, först måste du förstås registrera dig, eller logga in på ditt spelkonto, för att kunna spela. Nu ska du lägga ett bet som är värt minst 50 kr, då får du en lott. För varje femtiolapp så får du fler lotter. Till exempel 150 kr är tre lotter, 500 kr är 10 lotter.

Unibet VM jackpott - vinn 10 miljoner under VM

Spela nu på en valfri VM-match. Det här kan vara före att matchen startar, eller ett livebet. Nu får du en lott per 50 kr på den matchen. Efter att matchen avslutats så kommer det att ske en dragning. Där kan du nu vinna.

Unibets jackpott i VM: få 10 miljoner i jackpottar för att tippa VM

Det finns riktigt stora vinster att hämta ut. Tio lotter kommer att dras för varje match, så det blir alltså tio spelare som får chansen till att vinna och dela på den här prispotten. För dig som vill ha speltips för Fotbolls VM 2018 så kan ni läsa våra förslag på spel här. Det kommer något för varje VM-dag,s å håll utkik. Då kanske det blir lättare att tippa rätt och vinna mer.

Spela på Fotbolls-VM och vinn jackpotten =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply