EM-städer 2016 – vilka städer spelas EM 2016 i Frankrike? EM 2016 städerna!

LISTA: EM-städer i Frankrike 2016

EM-städer i Frankrike 2016

EM-städer 2016 – vilka städer spelas EM 2016 i Frankrike? I sommar kommer Frankrike under några veckor att invaderas av hundratusentals fotbollsfans, då landet står värd för det prestigefyllda europeiska mästerskapen. Överallt kommer det att finnas fotbollssupportrar från diverse olika länder, där för att heja på sina landsmän i deras kamp om att lyckas knipa den ärofyllda mästartiteln. Hela landet kommer att under en månads tid enbart fokusera på fotboll och det kommer vara svårt att intressera sig för så mycket annat. Det kommer självklart också att vara mycket jobb för att lyckas styra upp en folkfest av dessa mått och förberedelserna har redan pågått i månader. Men återbetalningen blir tusenfalt då fransmännen får lov att bjuda in till en tillställning av dessa mått. Tio olika arenor i tio olika franska städer kommer att ta emot de olika mötena och det kan vara bra att hålla koll på vad som händer vart.

Städer för fotbolls-EM i Frankrike 2016

Utspritt på tio stycken olika franska städer kommer detta europeiska mästerskap i Frankrike att ta plats. I dessa tio städer kommer de olika matcherna att äga rum och de olika städerna är utspridda över hela landet, norr till söder och öst till väst är alla representerade. Varje stad har sin egna specialitet och sin egna lilla historia, samt kommer att ta emot ett antal möten de olika landslagen emellan. Utöver denna har vi på Silly Season Sverige ett antal andra listor man kan kolla in senare, till exempel tio svenska EM-mål vi minns, de bästa anfallarna i EM 2016 och de bäst betalda spelarna i Fotbolls-EM 2016. Ta gärna en titt på de efter att vi har gått igenom EM-städer Frankrike 2016.

EM-städer: Bordeaux

LISTA: EM-städer i Frankrike 2016

En hamnstad i sydvästra Frankrike som producerar viner och stoltserar som världsarvstad kan dessutom erbjuda Stade de Bordeaux som är en nybyggd arena inför den stundande EM-turneringen. Den kommer att husera matcher som bland annat Belgien-Irland, Kroatien-Spanien samt en kvartsfinal.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply