Uppgifter: Han vill stanna i Milan

Philippe Mexes ska vara redo att sänka lönen för att stanna

Den franske mittbacken Philippe Mexes sitter på ett kontrakt som löper ut i sommar. Nu säger uppgifter att han kan tänka sig att gå ner i lön för att stanna i Milan.

Säsongen närmar sig sitt slut och Milan har en bedrövlig säsong bakom sig. Filippo Inzaghi har inte lyckas med bedriften att coacha fram sitt lag till en plats i Champions League, och kommer med största sannolikhet inte heller fixa en plats till Europa League för Rossoneri. Och i sommar förväntas stora förändringar ske i Milan, med dels en ny finansiär i klubben genom den thailändske affärsmannen Mr Bee, men också där flera spelare förväntas få lämna – precis som manager Inzaghi.

Hämtades in från Roma

En av spelarna som inte förnyat sitt avtal, som löper ut efter säsongen, är mittbacken Philippe Mexes. Den franske spelaren har spelat för Milan sedan sommaren 2011, då han värvades in från Roma på fri transfer. Den här säsongen har han fått förtroende i 17 matcher, med två mål och två framspelningar som resultat. Det kan dock mycket väl bli sista säsongen för klubben för stjärnan.

Sänker lönen rejält för Rossoneri

Dock säger dagens uppgifter från Corriere dello Sport att stjärnan själv ska vara inställd på att göra sitt yttersta för att stanna i Milano-klubben. Tabloiden rapporterar att spelaren kan tänka sig att gå ner i lön från sina nuvarande fyra miljoner euro, till blott 1,5 miljoner euro för att få till en förnyelse av sitt avtal med storklubben.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply