Klaas-Jan Huntelaar kan återvända till Ajax

bet365

Anfallsveteranen öppnar för flytt till Ajax

Klaas-Jan Huntelaar har varit Schalke 04 trogen sedan år 2010. Nu ser det dock ut att bli en flytt för anfallarens del, där en återvändo till Ajax verkar aktuell.

Klaas-Jan Huntelaar lämnade Milan för Schalke 04 säsongen 2010 och har varit klubben trogen sedan dess. På 128 matcher har anfallaren gjort 68 mål i det blåa stället och varit en tongivande spelare under sina år i Gelsenkirchen-klubben. Men den senaste tiden har speltiden för holländaren blivit allt mer begränsad och med tanke på att han sitter på ett utgående kontrakt med Schalke ser en flytt från Veltins Arena högst trolig ut.

I samband med att Huntelaar och hans lagkamrater ställs mot Ajax Europa League fick 33-åringen frågan om vart han ser sig själv i framtiden, där mycket fokus låg på en eventuell återvändo till den holländska klubben, där han tillbringade åren 2006-2008.

– Allt är möjligt. Men det är svårt att säga något mer nu, vi får se. Jag har alltid varit ett fan av Ajax och så är min familj, säger han till Ajax hemsida.

Schalkes kvartsfinal mot Ajax spelas torsdag den 20 april. Läs mer om Europa League här.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365