Inter har två namn på önskelistan

Soriano och Özyakup är högt upp på Inters önskelista

Spelaromsättningen i Inter har varit extremt hög de senaste åren och kommande sommar ser även den livlig ut på förhand. Högst upp på önskelistan ska Roberto Soriano och Oguzhan Özyakup vara.

Inter ligger femma i Serie A och man har fem poäng upp till den sista Champions League-platsen som Roma just nu innehar. Det kommer bli extremt svårt att gå förbi ett Roma som imponerar allt mer och Inter får troligtvis istället försöka säkra sin femteplats, en plats som ger en chans att kvala sig in till nästa säsongs Europa League.

En så pass stor klubb som Inter nöjer sig givetvis inte med en tredje-, fjärde- eller femteplats – man ska vinna Scudetton. Då måste man troligtvis rensa en del i spelartruppen och fylla på med nya, bättre spelare. Redan nu har man identifierat två namn som man vill ha i sommar.

Marcelo Brozovic ska offras

Först ska Inter försöka säga upp lånedealen man har med Dinamo Zagreb gällande Marcelo Brozovic. Tuttosport menar att man sedan kommer försöka värva både Roberto Soriano och Oguzhan Özyakup om man får chansen.

Valencia har redan säkrat värvningen av Ever Banega på fri transfer, men man vill alltså förstärka innermittfältet ytterligare. Om inte Özyakup går att få loss kommer man lägga ett bud på Adrien Rabiot. Även Karim Bellarabi hålls högt av Inter.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply