bet365

Då tar Jose Mourinho över Manchester United

Mourinho har ett muntligt avtal med Manchester United

Jose Mourinho tar över Manchester United efter säsongen, det uppger Manchester Evenings News idag. Tidningen skriver även att Louis van Gaal blir kvar som huvudtränare för den engelska klubben säsongen ut.

Nyligen rapporterade vi om att Jose Mourinho var i Milano för att luncha med Massimo Moratti och dagen bekräftade Morattis syster Bedy Moratti framför kameran att Mourinho att ta över Manchester United nästa säsong. – Nu är han lycklig. Han går till Manchester!, sade hon framför tv-kamerorna som var på plats för att följa det hela. Du kan se klippet med Bedy Morattis bekännelse här.

Louis van Gaals dagar är räknade

Louis van Gaal har stora delar av säsongen ryktats vara på väg att få sparken från Manchester United, men har hittills fått behålla klubbens VD Edd Woodwards förtroende. Efter förra veckans förlust mot Midtjylland i Europa League var det dock många som menade att det skulle bli omöjligt för klubben att inte sparka honom redan nu. Så verkar det dock inte bli, holländaren blir kvar säsongen ut. Sedan tar Jose Mourinho över.

SE ÄVEN: 5 anledningar till att United inte har sparkat Louis van Gaal

Kontaktade agenten efter Europa League-fiaskot

Enligt lokaltidningen Manchester Evenings News ska Edd Woodward ha kontaktat Jose Mourinhos agent Jorge Mendes efter förlusten mot Midtjylland i torsdags. Allt för att försäkra sig om att portugisen fortfarande ska vara villig att ta över Manchesterklubben efter säsongen. Det på grund av att agenten enligt tidningen ska ha föredragit att Manchester United sparkar Louis van Gaal redan nu. Vilket Woodward inte verkar vilja göra.

Mourinho erbjuds gigantisk transferbudget

Enligt sajten Startsports kommer Jose Mourinho få 300 miljoner euro att leka med under sommarens transferfönster. Vi kan därför räkna med rejäla förändringar i Manchester Uniteds trupp inför nästa säsong. Transferbudgeten är lite lägre än den som rapporteras tidigare då man sade att Mourinho får värva nya spelare för 350 miljoner euro.

Mauro Icardi och João Miranda står på Mourinhos inköpslista

Mourinho var på plats på San Siro i lördags för att se Inters match och diskutera ett eventuellt förvärv av Inter-spelarna Mauro Icardi och João Miranda. Dock återstår att se ifall portugisens lunchmöte med Morrati var givande eller inte.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply